Du valgte problemet: Spil starter ikke i headsettet

Hvis spillene vises på din computerskærm men ikke i headsettet, så gør følgende.

Fejlfinding:
Fjern særlige tegn fra dit brugernavn i Windows
Fjern særlige tegn (dvs. ikke-ASCII, */@ osv.) fra dit brugernavn i Windows, eller opret en ny Windows-brugerkonto uden særlige tegn.
Undersøg om videoporten og GPU-forbindelsen fungerer
Sørg for følgende:
  1. Din hovedskærm og din Link Box er begge sluttet til samme GPU
  2. Din hovedskærm og din Link Box er begge sluttet til fungerende porte

I de fleste tilfælde tilgår videoporte den samme GPU på PC'en, hvis portene er anbragt ved siden af hinanden.

Hvis du mener, at ovenstående gælder, så prøv følgende:

• Brug andre porte af samme datatype for hver enhed (skift f.eks. HDMI-kablet i Link Box til en anden HDMI-port
  • Brug et mini DisplayPort/DisplayPort-kabel eller en HDMI/DisplayPort-adapter til at forbinde Link Box til din computer, hvis portene, du som regel bruger, ikke registrerer enheden.
  • Brug et DVI- eller DisplayPort-kabel i stedet for HDMI eller omvendt.