Du valgte problemet: Headset ikke registreret (fejl 108 / 125 / 126 / 211)
Fejlfinding:
Genstart dit headset
  1. Højreklik på headset-ikonet i SteamVR
  2. Vælg Genstart Vive-headset
  3. Vent på at denne process gennemføres.
Genstart din Link Box
  1. Afslut SteamVR
  2. Træk strømkablet og USB-kablet ud af PC-siden på din Link Box (ikke den orange side)
  3. Vent nogle sekunder, og sæt strømkablet og USB-kablet i din Link Box igen
  4. Hvis der installeres flere drivere, så vent på, at dette fuldføres
  5. Start SteamVR
Slå direkte tilstand til
Start SteamVR og vælg SteamVR > Indstillinger > Udvikler > Slå direkte tilstand til

Direkte tilstand sikrer, at dit HMD ikke registreres som en skærm. Hvis du lukker SteamVR, og HMD-skærmen viser dit skrivebord, betyder det, at direkte tilstand ikke er slået til. Når direkte tilstand kører korrekt, vil du kun se VR-indhold i dit HMD.

Hvis du har problemer med at slå direkte tilstand til, så sørg for, at dit grafikkort har de seneste drivere installeret.
Tilslut til en anden USB-port
Tilslut din Link Box til en anden USB-port. Hvis du bruger en USB 2.0-port, så skift til en USB 3.0-port (den er blå indvendig). Hvis du bruger en USB 3.0-port, så skift til en USB 2.0-port.

Prøv at bruge en USB-port, der allerede er i brug af en anden enhed, og som virker.

Hvis du har prøvet alle tilgængelige fejlfindingsmuligheder, og fortsat har problemer, så kan der være fejl i dit USB-chipset. Vores tests har vist, at Inateck 2-Port USB3.0 PCI-Express-kortet (Serienummer: KTU3FR-2O2I) fungerer pålideligt med HTC Vive og kan håndtere disse slags USB-problemer.
Genstart din computer
Klik på X på SteamVR for at afslutte, afslut Steam-klienten og genstart derefter din computer.