Du valgte problemet: Fejl 301 / 306 / 307 / 308
Fejlfinding:
Ret SteamVR-installationsstien
Hvis Steam er installeret i en ikke-standardmappe, kan dine konfigurations- og log-stier til SteamVR referere til ikke-eksisterende mapper.

For at rette din SteamVR-installationssti:
  1. Åbn: ...Steam/steamapps/common/SteamVR/bin/win64
  2. Kør vrpathreg og ret stien til det rette drev og mappe, eller slet filen openvr.vrpath i bruger/AppData/Local/openvr

Sørg for at dit system viser skjulte filer:
  1. Klik på Start-knappen > Kontrolpanel > Udseende og personlige indstillinger > Mappeindstillinger
  2. Vælg fanen Vis
  3. Under Avancerede indstillinger skal du klikke på Vis skjulte filer og mapper og derefter klikke "OK"

På Windows 10 skal du gøre følgende for at vise skjulte filer/mapper:
  1. Klik på Start-knappen og vælg Stifinder
  2. Vælg fanen Vis
  3. Afkryds feltet Skjulte elementer for at vise skjulte elementer
Afinstaller eller deaktiver forstyrrende software
Vi har konstateret, at visse programmer forstyrrer SteamVR eller SteamVR-driverinstallationer. Hvis du har følgende programmer installeret, så prøv at afinstallere dem og se, om problemet stadig forekommer:
  • Razer Synapse
  • Asus AI Suite
  • Avast antivirus
  • JDS Labs ODAC USB Audio device
  • Ældre Apple Cinema displays med enheder tilsluttet via USB
  • TP-LINK 300Mbps Wireless N PCI Express Adapter TL-WN881ND
Nulstil USB-enheder med USBDeview
USBDeview er et USB-værktøj, som kan bruges til at fjerne gamle registreringer af USB-enheder fra Windows. Sletning af disse registreringer kan hjælpe i visse tilfælde, hvor USB-driverne er beskadigede eller ikke er installeret korrekt, hvilket kan resultere i, at dit HMD eller dine controllere ikke kan genkendes.

Bemærk venligst: Disse instruktioner anbefaler, at du bruger et tredjepartsprogram kaldet USBDeview.

Dette program er ikke udviklet af Valve, og vi kan derfor ikke tilbyde hjælp eller stille nogen garanti.