Log på for at få personlig hjælp til SteamVR.
Du valgte problemet: "Compositor er ikke i fuldskærm" / Skærmen er rød

Headsettets skærm viser rødt, når compositoren ikke kan skifte til fuldskærm. Det kan ske, hvis et andet vindue overlapper med den.

Fejlfinding:
Slå direkte tilstand til
Start SteamVR og vælg SteamVR > Indstillinger > Udvikler > Slå direkte tilstand til

Direkte tilstand sikrer, at dit HMD ikke registreres som en skærm. Hvis du lukker SteamVR, og HMD-skærmen viser dit skrivebord, betyder det, at direkte tilstand ikke er slået til. Når direkte tilstand kører korrekt, vil du kun se VR-indhold i dit HMD.

Hvis du har problemer med at slå direkte tilstand til, så sørg for, at dit grafikkort har de seneste drivere installeret.
Opdater dine GPU-drivere
Hvis du ikke kan aktivere direkte tilstand, er dine drivere muligvis ikke kompatible med denne funktion og skal opdateres. Nvidia 360.75 og senere, samt AMD 1.0.3.16 og senere understøtter direkte tilstand for VR-enheder.

Besøg producentens hjemmeside for at installere de seneste drivere til dit grafikkort:

Nvidia - Grafikkortdrivere

AMD - Grafikkortdrivere