Log på for at få personlig hjælp til SteamVR.
Du valgte problemet: Firmware-opdatering mislykkedes

Når først du har startet en firmware-opdatering, skal du altid lade opdateringen blive helt færdig. Det er vigtigt, at du aldrig trækker strikket ud af dine Vive-komponenter eller afbryder en igangværende firmware-opdatering.

Fejlfinding:
Nulstil USB-enheder
  1. Træk alle Link Box-kabler ud af din PC.
  2. Fra din værtscomputer skal du åbne SteamVR SteamVR > Indstillinger > Udvikler. Sørg for, at " Udviklerindstillinger" er afkrydset.
  3. Klik på Fjern alle SteamVR-USB-enheder. Sørg for, at USB-kablet til Link Box ikke er tilsluttet, og klik på "Ja"
  4. Når dette er overstået, så afslut SteamVR, forbind din Link Box (USB, HDMI, strøm), og start SteamVR igen