Du valgte problemet: Crash efter opdatering til Windows 10 Creators Update

I de fleste tilfælde forekommer dette problem som et crash, når SteamVR starter, eller som Fejlkode (307).

Hvis din PC crasher på grund af NVIDIA-driveren og Windows 10 Creators update, så prøv nedenstående løsninger i den rækkefølge, de forekommer i. Hvis den øverste løsning ikke fungerer, så fortsæt til den næste.

1. Opdater din NVIDIA-driver til den seneste driver (r381), NVIDIA har udgivet. Du kan downloade den seneste driver fra NVIDIA.com eller bruge NVIDIA GeForce Experience til at opdatere.
  2. Deaktiver deling i GeForce Experience-programmet
  3. Afinstaller midlertidigt GeForce Experience-programmet