Steam Support
En fejl opstod under forsøget på at håndtere den anmodning. Giv os venligst et par minutter og prøv så igen.
Steam Support
Log på for at få personlig hjælp til SteamVR.
Du valgte problemet: Problemer med controllerens trackpad

Hvis din controllers trackpad er ujævn eller for følsom, skal den muligvis kalibreres.

Fejlfinding:
Kalibrer controller
Før du gennemgår disse trin bedes du sikre dig, at du har den seneste controller-firmware. Du kan undersøge det ved at åbne SteamVR > Enheder > Opdater firmware.

  1. Sluk for controlleren (hold system-knappen nede)
  2. Tryk på system-knappen, mens du holder aftrækker- og grebknappen inde
  3. Controlleren tænder nu med kalibreringslyden