Steam Support
En fejl opstod under forsøget på at håndtere den anmodning. Giv os venligst et par minutter og prøv så igen.
Steam Support
Log på for at få personlig hjælp til SteamVR.
Du valgte problemet: "VRApplicationError_IPCFailed"
Fejlfinding:
Afinstaller eller deaktiver forstyrrende software
Vi har konstateret, at visse programmer forstyrrer SteamVR eller SteamVR-driverinstallationer. Hvis du har følgende programmer installeret, så prøv at afinstallere dem og se, om problemet stadig forekommer:
  • Razer Synapse
  • Asus AI Suite
  • Avast antivirus
  • JDS Labs ODAC USB Audio device
  • Ældre Apple Cinema displays med enheder tilsluttet via USB
  • TP-LINK 300Mbps Wireless N PCI Express Adapter TL-WN881ND