Du valgte problemet: Ingen lyd i hovedtelefoner
Fejlfinding:
Skift standard-afspilningsenheden i Windows
Sørg for, at Windows sender lyd til lydenheden "HTC-VIVE-C".

1. Tryk på Windows-tasten
  2. Skriv: lyd
  3. Vælg Lyd i kontrolpanelet
  4. I fanen Afspilning skal du højreklikke på HTC-VIVE-C og vælge Benyt som standardenhed
  5. Hvis der stadig ikke sendes lyd til Vive, så deaktiver andre aktiverede lydenheder

Hvis dette ikke hjælper, så gå tilbage til fanen Afspilning, og prøv at sætte USB-lydenheden Speakers som standardenhed. At sende lyd via USB kan tilføje forsinkelse til afspilning af lyd. Vi anbefaler, at du bruger lydenheden HTC-VIVE-C HDMI, når det er muligt.
Undersøg lydstyrken på afspilningsenheden
  1. Klik på lydikonet på proceslinjen
  2. Find lydstyrken for HTC-VIVE-C (eller USB Speakers)
  3. Sæt lydstyrken til 50%
Undersøg applikationens lydstyrke i lydstyrkens Mixer
  1. Klik på lydstyrkeikonet på proceslinjen
  2. Klik på Mixer under lydstyrken for HTC-VIVE-C (eller USB Speakers)
  3. Find applikationens lydstyrke og sæt den til mindst 50%
Genstart SteamVR
Klik på X for at lukke SteamVR, og start det derefter fra Værktøjer i dit Steam-bibliotek.