Du valgte problemet: Lydspejling understøttes ikke

Du kan slå lydspejling til i SteamVR-indstillingerne (SteamVR > Indstillinger > Lyd > Afspejl lyd til enhed)

På N-versioner af Windows betyder denne fejl som regel, at en påkrævet Media Feature Pack ikke er blevet installeret på din PC.
Bemærk venligst: Andre Windows-versioner skal muligvis bruge en anden Media Feature Pack for at løse dette problem. Kontakt Microsoft support, hvis du ikke er sikker på, hvilken en du skal have til din udgave af Windows.