Du valgte problemet: Jeg købte fra en anden detailhandler. Hvor får jeg fat i mine produktnøgler til spillene?

Hvis du købte din Vive fra en anden detailhandler, bliver dine produktnøgler fra Vive-bundtet leveret til dig på én af følgende måder:
  • Sendt til en e-mailadresse, der var knyttet til dit køb. Hvis du ikke har modtaget nogen e-mail, bedes du se, om den er havnet i mapperne til spam eller promoveringer.
  • Trykt på kvitteringen fra detailhandleren.
  • Trykt på et kort inde i kassen til din Vive.

Kan du stadig ikke finde din nøgle? Kontakt din detailhandler for at få hjælp.

*Bemærk venligst, at produktnøglerne i bundtet kun er tilgængelige, så længe lager haves, og bundtets indhold kan ændre sig uden varsel.