Du valgte problemet: Bluetooth-driverne installerer ikke

Bluetooth kan slås til/fra i SteamVR fra Indstillinger > Generelt > Slå Bluetooth-kommunikation til.

På samme side er der en knap til at installere Bluetooth-driverne.

Hvis dine basisstationer ikke udnytter indstillingerne for strømstyringen eller ikke kan gå i standby, kan du prøve at geninstallere Bluetooth-driveren.

1. Deaktiver Bluetooth-kommunikationen i SteamVR-indstillingerne. Indstillinger > Generelt > Fjern fluebenet i feltet ud for Slå Bluetooth-kommunikation til.
  2. Genstart basisstationerne og Link Box. Fjern strømkablet bag din Link Box for at sikre, at den er genstartet fuldstændigt.
  3. Slå Bluetooth-kommunikation til igen i SteamVR-indstillingerne.

Hvis det ikke løste dit problem, så gør følgende.

1. Slå Bluetooth-kommunikation fra i SteamVR > Indstillinger.
  2. Installer Bluetooth-driveren manuelt. Du kan køre installeren manuelt fra: /Steam/steamapps/common/SteamVR/tools/lighthouse/bin/win64/vivebtdriver.exe
  3. Gentag trinnene ovenfor for at genstarte Link Box og slå Bluetooth-kommunikation til igen. Undersøg derefter om problemet stadig forekommer.