Log på for at få personlig hjælp til Steam Controller.
Du valgte problemet: Steam-knappen lyser men gør ikke noget ved tryk

Din Steam Controller er muligvis parret med en anden enhed (en anden computer eller Steam Link).

Fejlfinding:
Fjern batterierne og tilslut med mini-USB-kabel
Fjern batterierne og tilslut Steam Controlleren til din computers USB 2.0-port vha. mini-USB-kablet.
Hvis en USB-port ikke virker, så prøv en anden.
Tilknyt til en anden enhed trådløst
Hvis du har parret din Steam Controller med flere enheder trådløst, kan den være parret med en enhed, der ikke er i brug.

1. Sæt din trådløse USB-dongle i den ønskede enhed
  2. Sluk for din Steam Controller
  3. Hold (A) nede, og tryk på Steam-knappen for at skifte enhed