Du valgte problemet: Min Steam Controller vil ikke tilknytte

Hvis din Steam Controller har forbindelsesproblemer, så sørg for, du også prøver at forbinde via USB. Hvis trådet tilknytning virker, men trådløs ikke gør, skal du muligvis have udskiftet din trådløse USB-dongle.

Fejlfinding:
Fjern batterierne, og tilslut med mini-USB-kabel
Fjern batterierne og tilslut Steam Controlleren til din computers USB 2.0-port vha. mini-USB-kablet.
Hvis en USB-port ikke virker, så prøv en anden.
Tilknyt igen til trådløs USB-dongle
  1. Sluk for din Steam Controller
  2. Kør Steam i Big Picture-tilstand
  3. Sæt din trådløse USB-dongle i
  4. Vælg indstillingsikonet øverst til højre
  5. Under "Controller" skal du vælge "Controller-indstillinger"
  6. Vælg "Tilføj en Steam Controller"
  7. Følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre tilknytningen