Du valgte problemet: Problemer med brug af flere controllere

Steam Controlleren bruger XInput til at sende kommandoer til din computer. Når du bruger flere controllere, kan visse spil forsøge at prioritere dem over andre, afhængigt af om deres inputtype er DirectInput eller XInput.

Bemærk venligst:
Windows begrænser antal XInput-enheder til maksimalt fire enheder. Når der bruges flere end fire Steam Controllere på én gang, kan fire af dem konfigureres som gamepads og yderligere controllere som tastatur-/museinput. Steam Controlleren kan på nuværende tidspunkt ikke emulere DirectInput.

Du kan opleve problemer med brug af adskillige controllere som tastatur-/museinput i spil, som ikke understøtter XInput.

Fejlfinding:
Deaktiver modstridende programmer
Vi har erfaret, at visse tredjepartsprogrammer forstyrrer Steam Controllerens funktionalitet. Prøv at deaktivere disse programmer og derefter genstarte din computer.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulatorer
  • Software til skærmoptagelse (Fraps osv.)
  • Skype, Skypehost
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
Træk controllerne ud og genstart spillet
  1. Luk spillet
  2. Træk alle controllere ud
  3. Start spillet
  4. Sæt controllerne i igen
Isoler inputenhederne
  1. Start spillet
  2. Fjern alle inputenheder
  3. Tilslut Steam Controlleren og undersøg, om den fungerer
  4. Tilslut en anden enhed (tastatur, mus eller gamepad)
  5. Undersøg at begge enheder fungerer
  6. Fortsæt denne proces indtil Steam Controllerens funktionalitet afbrydes
  7. Opdater eller deaktiverer den problematiske enheds drivere
Genstart Steam-klienten
  1. I Steam-klienten skal du klikke på Steam-menupunktet
  2. Vælg Afslut
  3. Start Steam igen fra dit skrivebord