Du valgte problemet: Virker ikke som forventet i et bestemt spil

Steam-overlayet er afgørende for Steam Controllerens funktionalitet.

Hvis Steam-overlayet ikke åbner, når du trykker på Steam-knappen, så sørg for, at du har slået det til i Steam-indstillingerne.
Hvis du ikke har tilføjet spillet til dit Steam-bibliotek, kan du gøre dette med knappen "+ TILFØJ ET SPIL".

Fejlfinding:
Kalibrer din Steam Controller
  1. Kør Steam i Big Picture-tilstand
  2. Vælg indstillingsikonet øverst til højre
  3. Under "Controller" skal du vælge "Controller-indstillinger"
  4. Find din controller under "Controllere fundet:"
  5. Vælg din controller og klik på "KALIBRER"
  6. Følg instruktionerne på skærmen for at gennemføre kalibreringen
Skift din controller-konfiguration
Hvis din Steam Controller-konfiguration ikke virker i et spil, kan det være fordi, spillet ikke understøtter inputtypen, du har valgt. Gennemse spillets fællesskabskonfigurationer og se, om én af dem virker.

Inputtyper, der udelukkende er til gamepad, virker kun i spil, der har gamepad-understøttelse.
Hvis du spiller et spil, der ikke har gamepad-undersøttelse, såsom Dota 2, vil du ikke kunne bruge inputtyperne udelukkende til gamepad, "Joystickbevægelse" og "Joystickkamera", til at bevæge dig eller kigge rundt.

Fleksible inputtypekommandoer er nødt til at tilpasse sig efter spillets begrænsninger.
De fleksible inputtyper "Retningsknap" og "Knappeflade" giver dig mulighed for at tildele en tastatur-, muse- eller gamepad-kommando til en knap. Hvis du vælger en gamepad-specifik kommando, såsom en Y- eller X-knap, vil dette input kun fungere korrekt i spil med gamepad-undersøttelse.
Genstart Steam-klienten
  1. I Steam-klienten skal du klikke på Steam-menupunktet
  2. Vælg Afslut
  3. Start Steam igen fra dit skrivebord
Deaktiver modstridende programmer
Vi har erfaret, at visse tredjepartsprogrammer forstyrrer Steam Controllerens funktionalitet. Prøv at deaktivere disse programmer og derefter genstarte din computer.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulatorer
  • Software til skærmoptagelse (Fraps osv.)
  • Skype, Skypehost
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
Træk tastatur og andre controllere ud
Nogle spil prioriterer specifikke input-enheder og kan blive forvirret, hvis du har andre gamepads eller gaming-mus og -tastatur tilsluttet.

Som en test, tag dit tastatur, mus, og alle andre gamepads ud. Genstart derefter spillet med din Steam Controller.
Deaktiver modstridende programmer
Eksterne startprogrammer til spil, såsom Uplay og Origin, kan have deres egne overlays, som har højere prioritet end Steam-overlayet.

Hvis dit spil startes gennem en anden tjeneste eller et ekstern startprogram, så prøv at deaktivere startprogrammets overlay.

1. Start spillet fra Steam
  2. Find indstillingsmenuen i det eksterne startprogram
  3. Vælg indstillingen, der deaktiverer overlayet