Du valgte problemet: Min konfiguration virker ikke i et bestemt spil

Du kan opleve konfigurationsproblemer, hvis Steam-overlayet ikke virker ordentligt, eller hvis den valgte konfiguration indeholder inputtyper, der ikke understøttes af spillet, du spiller.

Fejlfinding:
Afprøv Steam-overlayet
Steam-overlayet er afgørende for Steam Controllerens funktionalitet. Tryk på Steam-knappen på din controller, eller SHIFT+TAB på dit tastatur, for at åbne overlayet. Hvis Steam-overlayet ikke åbner, så sørg for, at du har slået det til i Steam-indstillingerne.

Steam kan have problemer med at anvende Steam-overlayet i ikke-Steam-spil eller detailspil, hvis spillet ikke er blevet tilføjet til dit Steam-bibliotek; især når spillet har sit eget startprogram.
Test Big Picture-overlayet
For at slå Big Picture-overlayet til, skal du gå ind i Indstillinger fra Steam-klienten. Herfra kan du aktivere denne indstilling i I spil-fanen.
Skift din controller-konfiguration
Hvis din Steam Controller-konfiguration ikke virker i et spil, kan det være fordi, spillet ikke understøtter inputtypen, du har valgt. Gennemse spillets fællesskabskonfigurationer og se, om én af dem virker.

Inputtyper, der udelukkende er til gamepad, virker kun i spil, der har gamepad-understøttelse.
Hvis du spiller et spil, der ikke har gamepad-undersøttelse, såsom Dota 2, vil du ikke kunne bruge inputtyperne udelukkende til gamepad, "Joystickbevægelse" og "Joystickkamera", til at bevæge dig eller kigge rundt.

Fleksible inputtypekommandoer er nødt til at tilpasse sig efter spillets begrænsninger.
De fleksible inputtyper "Retningsknap" og "Knappeflade" giver dig mulighed for at tildele en tastatur-, muse- eller gamepad-kommando til en knap. Hvis du vælger en gamepad-specifik kommando, såsom en Y- eller X-knap, vil dette input kun fungere korrekt i spil med gamepad-undersøttelse.
Deaktiver modstridende programmer
Vi har erfaret, at visse tredjepartsprogrammer forstyrrer Steam Controllerens funktionalitet. Prøv at deaktivere disse programmer og derefter genstarte din computer.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulatorer
  • Software til skærmoptagelse (Fraps osv.)
  • Skype, Skypehost
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
Deaktiver eksterne startprogrammers overlays
Eksterne startprogrammer til spil, såsom Uplay og Origin, kan have deres egne overlays, som har højere prioritet end Steam-overlayet.

Hvis dit spil startes gennem en anden tjeneste eller et ekstern startprogram, så prøv at deaktivere startprogrammets overlay.

1. Start spillet fra Steam
  2. Find indstillingsmenuen i det eksterne startprogram
  3. Vælg indstillingen, der deaktiverer overlayet
Genstart Steam-klienten
  1. I Steam-klienten skal du klikke på Steam-menupunktet
  2. Vælg Afslut
  3. Start Steam igen fra dit skrivebord