Log på for at få personlig hjælp til Steam Controller.
Du valgte problemet: Hardwarefejl

Der er muligvis en hardwarefejl eller uoprettelig firmware-fejl i din Steam Controller.

Hvis du har brug for en reservedel, såsom en USB-dongle, bedes du vælge valgmuligheden "Kontakt support". Erstatningsvalgmuligheden er kun til en erstatning af controlleren. Vælg venligst kun den valgmulighed, hvis du har brug for en erstatning af hele enheden.

Træk filer hertil for at vedhæfte dem til din anmodning
Angiv venligst din e-mailadresse, så vi kan kommunikere med dig.
Fjern batteridækslet, for at lokalisere controllerens serienummer, og indtast det nedenfor.
Serienummeret, på din controllers dongle, befinder sig på dens bagside.
Serienumrene er ikke påkrævede, men de vil hjælpe os med at løse dit problem mere effektivt.
Serienummeret starter med F og består af 10 tegn.
Serienummeret starter med F og består af 10 tegn.
Hvis du ønsker at vedhæfte en fil eller et skærmbillede til din hjælpeanmodning, bedes du benytte Steam-klienten eller opdatere din webbrowser.