Du valgte problemet: Steam-klienten crasher
Fejlfinding:
Tilmeld dig Steam-klientbetaen
Klik på Steam øverst til venstre i Steam-klienten > Indstillinger (Præferencer på Mac) > Konto-fanen > Under Betadeltagelse skal du klikke på Rediger > Vælg Steam Beta Update
Deaktiver modstridende programmer
Vi har erfaret, at visse tredjepartsprogrammer forstyrrer Steam Controllerens funktionalitet. Prøv at deaktivere disse programmer og derefter genstarte din computer.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulatorer
  • Software til skærmoptagelse (Fraps osv.)
  • Skype, Skypehost
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
Genstart din computer
Træk din Steam Controller og andre inputenheder ud og genstart dernæst din computer.
Nulstil Steam-installation
Afinstaller, og geninstaller derefter Steam på C-drevet.