Du valgte problemet: Jeg kan ikke finde min værtscomputer

Din Steam Link og din værtscomputer skal være tilsluttet til den samme router for at kunne se hinanden

Fejlfinding:
Sørg for at Steam kører og er logget ind
For at Steam Link kan se din værtscomputer, skal den være tændt og have Steam kørende med din Steam-konto logget på.
Fjern afkrydsning ved Slå streaming til i indstillingerne og afkryds det igen
  1. Start Steam-klienten
  2. Klik på Steam øverst til venstre og derefter på Indstillinger
  3. Under fanen Streaming i hjemmet skal du fjerne afkrydsningen fra feltet ud for Slå streaming til og derefter afkrydse det igen
  4. Klik på OK
Sørg for at Steam Link og PC'en er på samme netværk
Sørg for at Steam Link og din computer er tilsluttet det samme netværk. Hvis de første 3 tal i din Steam Links IP-adresse er de samme som din computers IP-adresse, så er de højst sandsynligt tilsluttet det samme netværk.

Hvordan du finder din Steam Links IP-adresse:
  1. Fra Steam Links hovedmenu skal du vælge Indstillinger
  2. Vælg Netværk