Log på for at få personlig hjælp til Steam Link.
Du valgte problemet: Værtscomputer vises som Offline

Steam skal køre på din værtscomputer for at Steam Link kan tilslutte. Hvis du har en firewall, kan du være nødt til at give tilladelser, så Steam Link kan tilslutte.

Fejlfinding:
Sørg for at Steam kører og er logget ind
For at Steam Link kan se din værtscomputer, skal den være tændt og have Steam kørende med din Steam-konto logget på.
Fjern afkrydsning ved Slå streaming til i indstillingerne og afkryds det igen
  1. Start Steam-klienten
  2. Klik på Steam øverst til venstre og derefter på Indstillinger
  3. Under fanen Streaming i hjemmet skal du fjerne afkrydsningen fra feltet ud for Slå streaming til og derefter afkrydse det igen
  4. Klik på OK
Sæt din netværksplacering til Hjemmenetværk
Flere brugere har erfaret, at der kan opstå forbindelsesproblemer under streaming, hvis man bruger netværksplaceringen Offentligt netværk.
Slå midlertidigt din firewall fra
I nogle tilfælde kan din firewall forhindre Steam Link i at tilslutte til din værtscomputer.
Gør følgende for midlertidigt at slå din firewall fra (på Windows).

1. På værtscomputeren skal du trykke på Windows-tasten på dit tastatur
  2. Skriv: firewall
  3. Vælg Windows Firewall fra listen
  4. Klik på Slå Windows Firewall til eller fra
  5. Vælg Slå Windows Firewall fra (anbefales ikke) og klik på OK

Gør følgende for at slå Windows Firewall til igen og oprette en undtagelse for Steam i dine firewall-indstillinger.

1. Fra Windows Firewall-vinduet skal du klikke på Tillad, at en app eller en funktion passerer gennem Windows Firewall
  2. Klik på knappen Skift indstillinger
  3. Afkryds alle felterne for Steam
  4. Klik på OK

ZoneAlarm kan skabe problemer for nogle brugere.