Du valgte problemet: Netværk der både er trådet og trådløst
Fejlfinding:
Genstart netværksudstyr
Nogle netværksproblemer kan løses ved at genstarte dit netværksudstyr (router, modem, ledningsadaptere osv.). Alle enheder er forskellige, men de fleste kan dog genstartes med følgende trin:

1. Gentag disse trin for hver enhed; start med din router
  2. Find strømkablet forbundet til din enhed
  3. Træk strømstikket ud af din enhed
  4. Vent 30 sekunder
  5. Sæt strømkablet i igen og lad enheden starte op (ca. 60 sekunder)
Genstart Steam Link og computer
Visse problemer kan løses ved at genstarte din Steam Link og computer.

1. Træk strømkablet ud af din Steam Link
  2. Vent 3 sekunder
  3. Sæt strømkablet i igen og lad Steam Link starte helt op (ca. 30 sekunder)
Nulstil streaming-indstillinger til standarder
Fra din Steam Link opstartsskærm, vælg Indstillinger > Streaming > Avancerede indstillinger(Y) > Nulstil til standarder(Y).

*Denne valgmulighed vises kun i Steam Link-betaen - du kan skifte til betaen i systemindstillingerne.
Reducer streamingens kvalitet
Du kan justere streamingens kvalitet fra Steam Links hovedmenu, direkte i Big Picture-tilstand eller inde i spil.

Fra Steam Links hovedmenu:
  1. Vælg Indstillinger
  2. Vælg Streaming
  3. Vælg Hurtig

I Big Picture-tilstand:
  1. Vælg indstillingsikonet ved siden af strømikonet øverst til højre
  2. Vælg Streaming i hjemmet
  3. Under Klientindstillinger skal du vælge Hurtig
Reducer netværkets båndbredde
Du kan justere streamingens båndbredde fra Steam Links hovedmenu eller direkte i Big Picture-tilstand og inde i spil.

Når du justerer din båndbredde, bør du starte med de lave indstillinger og langsomt øge båndbredden, indtil du begynder at opleve problemer, og derefter sænke den til den sidste indstilling, der virkede. Hvis du vil nulstille til den almindelige indstilling så vælg "Automatisk".

Fra Steam Links hovedmenu:
  1. Vælg Indstillinger
  2. Vælg Streaming
  3. Tryk på (Y)-knappen for at åbne Avancerede klientindstillinger
  4. Juster indstillingen Båndbreddegrænse

I Big Picture-tilstand:
  1. Vælg indstillingsikonet ved siden af strømikonet øverst til højre
  2. Vælg Streaming i hjemmet
  3. Vælg Avancerede klientindstillinger
  4. Juster indstillingen Begræns båndbredde
Fjern USB- og Bluetooth-headsets
Afbryd og sluk for USB- og Bluetooth-headsets. Genstart derefter Steam Link og se, om problemet stadig forekommer.
Deaktiver modstridende programmer
Følgende programmer har givet problemer for nogle brugere:
  • MSI Afterburner
  • RivaTuner Statistics
  • Razer Synapse
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
  • Skype, Skypehost
  • Cloud-synkroniseringstjenester (f.eks. MEGASync)
  • Software til skærmoptagelse (Fraps osv.)

Følgende programmer kan også påvirke din streaming-oplevelse:
  • Tjenester til streaming af video (f.eks. Netflix, Chromecast)
  • Tjenester til streaming af musik (f.eks. Spotify)
  • Store filoverførsler (f.eks. BitTorrent, fildownloads)
Undersøg om det trådløse netværk bruges
Andre applikationer, der bruger dit trådløse netværk, kan forstyrre Steams streaming i hjemmet.

For eksempel:
  • Tjenester til streaming af video (f.eks Netflix, Chromecast)
  • Tjenester til streaming af musik (f.eks. Spotify)
  • Store filoverførsler (f.eks. BitTorrent, fildownloads)
Undersøg om der er opdateringer til router-firmware
Visse problemer kan løses ved at opdatere dit modem og din router, så de bruger den seneste firmware. For information om specifikke routere og modemmer er du nødt til at kontakte den oprindelige producent.