Du valgte problemet: Både computer og Steam Link er trådede
Fejlfinding:
Genstart netværksudstyr
Nogle netværksproblemer kan løses ved at genstarte dit netværksudstyr (router, modem, ledningsadaptere osv.). Alle enheder er forskellige, men de fleste kan dog genstartes med følgende trin:

1. Gentag disse trin for hver enhed; start med din router
  2. Find strømkablet forbundet til din enhed
  3. Træk strømstikket ud af din enhed
  4. Vent 30 sekunder
  5. Sæt strømkablet i igen og lad enheden starte op (ca. 60 sekunder)
Nulstil streaming-indstillinger til standarder
Fra din Steam Link opstartsskærm, vælg Indstillinger > Streaming > Avancerede indstillinger(Y) > Nulstil til standarder(Y).

*Denne valgmulighed vises kun i Steam Link-betaen - du kan skifte til betaen i systemindstillingerne.