Du valgte problemet: Sorte bjælker i siderne eller i toppen

Når et spils billedformat ikke passer med din skærms billedformat, så udligner vi det ved at tilføje sorte bjælker i siderne eller i toppen.

Fejlfinding:
Skift skærmindstillinger i spil
  1. Åbn skærmindstillingerne i spillet og vælg en 16:9-grafikopløsning såsom 1920x1080 eller 1280x720
  2. Hvis du ikke kan se de opløsningsvalgmuligheder i spillet så prøv at skifte fra fuldskærm til vinduetilstand
  3. Hvis problemet fortsætter så skift skrivebordsopløsningen på din værtscomputer