Du valgte problemet: Ingen lyd efter oprettelse af forbindelse til en vært

Hvis du hører lyd i Steam Links hovedmenu, men ikke når du begynder at streame, så prøv at gennemgå lydkonfigurationerne i din Steam Link og på værtscomputeren.

Fejlfinding:
Genstart dit TV
SLUK dit TV og TÆND det derefter igen uden at afbryde din Steam Link eller stoppe streamen.
Undersøg lydindstillingerne for streaming
Sørg for at lydstreaming er slået til i Steam Links streaming-indstillinger.

For at gøre dette fra Steam Links hovedmenu:
  1. Åbn indstillingerne
  2. Vælg Streaming
  3. Tryk på (Y) for at åbne de avancerede indstillinger
  4. Sørg for at Lydstreaming står som værende Slået til
Skift standardlydenheden på værtscomputeren
Du er muligvis nødt til at ændre standardlydenheden på din værtscomputer.

For at gøre dette på Windows så gør følgende:
  1. Tryk på Windows-tasten
  2. Skriv: lyd
  3. Vælg Lyd i kontrolpanelet
  4. I fanen Afspilning skal du højreklikke på en inaktiv lydenhed og vælge Benyt som standardenhed