Du valgte problemet: Min enhed vises ikke i Bluetooth-opsætningen
Fejlfinding:
Slå tilknytningstilstand til
Sørg for at enheden er i tilknytningstilstand. Du bør kunne se den på en anden Bluetooth-værtsenhed såsom en bærbar computer eller mobiltelefon.
Bekræft Bluetooth-funktionalitet
Dobbelttjek at enheden står angivet som en Bluetooth-enhed og ikke en generisk trådløs enhed. Der bør ikke være brug for nogen USB-dongle.
Udskift batterierne
Udskift batterierne i enheden og sørg for, at den er fuldt opladt.