Log på for at få personlig hjælp til Steam Link.
Du valgte problemet: PlayStation 4-controller

For at tilknytte PS4-controlleren trådløst med Steam Link:
  1. Med en anden inputenhed (trådet mus eller controller) skal du åbne Bluetooth-indstillingerne
  2. Hold PS- og Share-knappen nede på PS4-controlleren, på samme tid, indtil den påbegynder tilknytningstilstand og begynder at blinke
  3. Find Wireless Controller af typen gamepad i listen over Bluetooth-enheder
  4. Tryk på (A)-knappen for at tilknytte PS4-controlleren med Steam Link