Du valgte problemet: Steam-klienten crasher

Steam-klienten kan crashe, når den køres på samme tid med modstridende programmer og sammen med ukendte inputenheder.

Fejlfinding:
Tilmeld dig Steams beta-versioner
Steam-klientbetaen
Klik på Steam øverst til venstre i Steam-klienten > Indstillinger (Præferencer på Mac) > Konto-fanen > Under Betadeltagelse skal du klikke på Rediger > Vælg Steam Beta Update

Steam Link-betaen:
Fra Steam Links hovedmenu skal du vælge Indstillinger > System > Skift til beta-build
Deaktiver modstridende programmer
Vi har erfaret, at visse tredjepartsprogrammer forstyrrer Steam Controllerens funktionalitet. Prøv at deaktivere disse programmer og derefter genstarte din computer.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulatorer
  • Software til skærmoptagelse (Fraps osv.)
  • Skype, Skypehost
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm
Opdater dine grafikdrivere
Åbn dit grafikkorts (NVIDIA, AMD, Intel) kontrolpanel og installer de seneste drivere.
Genstart Steam Link og computer
Visse problemer kan løses ved at genstarte din Steam Link og computer.

1. Træk strømkablet ud af din Steam Link
  2. Vent 3 sekunder
  3. Sæt strømkablet i igen og lad Steam Link starte helt op (ca. 30 sekunder)
Nulstil Steam-installation
Afinstaller og derefter geninstaller Steam på dit operativsystems drev.