Valitsit ongelmaksi: "Langattomia vastaanottimia ei löytynyt" / "USB-laitetta ei tunnistettu"

Viven VR-laseissa on kaksi langatonta vastaanotinta, joita käytetään ohjaimien kanssa kommunikointiin. Jos sinulla on ongelmia langattomien vastaanottimien kanssa tai näet "Langatonta vastaanotinta ei löytynyt" tai "USB-laitetta ei tunnistettu" -virheilmoituksen, katso vianmääritysehdotuksia alla.

Vianmääritys:
Tarkista Viven VR-lasien USB:n tila
  1. Mene isäntäkoneella kohtaan SteamVR > Asetukset > USB.
  2. Klikkaa Päivitä nähdäksesi Vive USB -komponenttien tilan.
  3. Varmista, että langaton vastaanotin 1 ja langaton vastaanotin 2 ovat korostettuina valkoisina kehinä. Jos toinen tai kummatkin ovat harmaina, irrota Viven USB-kaapeli tietokoneestasi, kytke se toiseen USB-porttiin ja odota tilan päivittymistä.
Nollaa USB-laitteet
  1. Irrota kaikki linkkilaatikon kaapelit tietokoneestasi.
  2. Mene isäntäkoneelta kohtaan SteamVR > Asetukset > Kehittäjät. Varmista, että Kehittäjäasetukset-ruutu on valittuna.
  3. Klikkaa Poista kaikki SteamVR:n USB-laitteet. Varmista, ettei linkkilaatikon USB-kaapeli ole kytkettynä, ja klikkaa Kyllä.
  4. Kun olet valmis, sulje SteamVR, kytke linkkilaatikko (USB- ja HDMI-kaapelit sekä virtajohto) ja käynnistä SteamVR uudelleen.