Valitsit ongelmaksi: Virhe 208

Virhe 208 tapahtuu, kun näytön asetuksia ei ole tunnistettu tai määritetty oikein.

Vianmääritys:
Ota suora tila käyttöön
Käynnistä SteamVR ja mene kohtaan SteamVR. > Asetukset > Pelikehittäjien välilehti > Ota suora tila käyttöön.

Suora tila takaa, ettei virtuaalitodellisuuslasejasi tunnisteta näyttönä. Jos suljet SteamVR:n ja virtuaalitodellisuuslasien näyttö näyttää työpöytäsi, tarkoittaa se, ettei suora tila ole käytössä. Kun suora tila toimii kunnolla, näet ainoastaan VR-sisällön virtuaalitodellisuuslaitteessa.

Jos sinulla on ongelmia suoran tilan käyttöönotossa, varmista, että olet asentanut näytönohjaimesi viimeisimmät ajurit.
Tarkista näytönohjaimen kaapelin kytkentä ja portin toimivuus
Varmista kaksi asiaa:
  1. Sekä päänäyttösi että linkkilaatikkosi ovat kiinnitettyinä samaan näytönohjaimeen.
  2. Sekä päänäyttösi että linkkilaatikkosi ovat kiinnitettyinä toimiviin portteihin.

Useimmissa tapauksissa tietokoneesi videoportit ovat rinnakkain ja käyttävät samaa näytönohjainta.

Jos mielestäsi yllä mainitut toteutuvat kohdallasi, kokeile seuraavaa:

• Käytä saman datatyypin eri portteja kullekin laitteelle (esimerkiksi vaihda linkkilaatikon HDMI-kaapeli yhdestä HDMI-portista toiseen HDMI-porttiin).
  • Käytä mini-DisplayPort-/DisplayPort-kaapelia HDMI-/DisplayPort-sovitinta liittäksesi linkkilaatikon tietokoneeseen, jos säännöllisesti käytetyt portit eivät tunnista laitetta.
  • Käytä DVI-kaapelia tai DisplayPort-kaapelia HDMI-kaapelin sijaan tai toisinpäin.
Käynnistä tietokone uudelleen
Paina X-painiketta sulkeaksesi SteamVR:n, sulje Steam-asiakasohjelma ja käynnistä tietokoneesi uudelleen.