Steamin tuki
Asian käsittelyssä esiintyi virhe. Kokeile muutaman minuutin päästä uudestaan.
Steamin tuki
Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle SteamVR.
Valitsit ongelmaksi: "VRApplicationError_IPCFailed"
Vianmääritys:
Poista häiritsevät ohjelmat käytöstä tai poista niiden asennus
Joidenkin ohjelmistojen tiedetään häiritsevän SteamVR:ää tai sen ajureita. Jos sinulla on asennettuna joku seuraavista ohjelmistoista, poista ne ja yritä uudelleen:
  • Razer Synapse
  • Asus AI Suite
  • Avast antivirus
  • JDS Labs ODAC USB-äänilaite
  • Vanhemmat USB:n kautta kytketyt Apple Cinema -näytöt
  • TP-LINK 300Mbps Wireless N PCI Express Adapter TL-WN881ND