Valitsit ongelmaksi: "Latoja ei ole koko näytön tilassa" / Näyttö on punainen

Punainen ruutu näkyy VR-lasien ruudulla aina, kun latoja ei toimi koko näytön tilassa. Näin voi käydä, jos toinen ikkuna on sen päällä.

Vianmääritys:
Ota suora tila käyttöön
Käynnistä SteamVR ja mene kohtaan SteamVR. > Asetukset > Pelikehittäjien välilehti > Ota suora tila käyttöön.

Suora tila takaa, ettei virtuaalitodellisuuslasejasi tunnisteta näyttönä. Jos suljet SteamVR:n ja virtuaalitodellisuuslasien näyttö näyttää työpöytäsi, tarkoittaa se, ettei suora tila ole käytössä. Kun suora tila toimii kunnolla, näet ainoastaan VR-sisällön virtuaalitodellisuuslaitteessa.

Jos sinulla on ongelmia suoran tilan käyttöönotossa, varmista, että olet asentanut näytönohjaimesi viimeisimmät ajurit.
Päivitä näytönohjaimen ajurit
Jos et pysty ottamaan suoraa tilaa käyttöön, ajurisi eivät tue tätä ominaisuutta ja ne täytyy päivittää. Nvidian ajurit alkaen versiosta 360.75 sekä AMD:n ajurit alkaen versiosta 1.0.3.16 tukevat suoraa tilaa VR-laitteilla.

Lataa ja asenna valmistajan sivuilta uusimmat ajurit näytönohjaimellesi:

Nvidia-näytönohjainajurit

AMD-näytönohjainajurit