Steamin tuki
Asian käsittelyssä esiintyi virhe. Kokeile muutaman minuutin päästä uudestaan.
Steamin tuki
Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle SteamVR.
Valitsit ongelmaksi: Kosketuslevyn kuollut alue

Jos HTC Vive -ohjaimen kosketuslevy ei napsahda joltain alueelta, ota yhteyttä HTC:hen ohjaimen jousen vaihtamiseksi.

Pudota tiedostot tänne liittääksesi ne tukipyyntöösi
Vaihe 1
Liitä SteamVR-järjestelmäraportti.

  • Käynnistä SteamVR työpöydältä.
  • Valitse SteamVR-pudotusvalikko SteamVR-ikkunassa.
  • Valitse Luo järjestelmäraportti.
  • Valitse ruudun oikeasta alalaidasta Tallenna tiedostoon.
  • Liitä tiedosto tukipyyntöön.
Vaihe 2
Jos tahdot liittää tiedoston tai kuvakaappauksen tukipyyntöösi, käytä siihen Steam-asiakasohjelmaa tai päivitä nettiselaimesi.
Hae liitettävä tiedosto tai vedä ja pudota se tähän.
Peruuta