Valitsit ongelmaksi: Ohjain/Ohjaimet eivät yhdisty

Vive-visiiri sisältää kaksi langatonta vastaanotinta, jotka ovat yhteydessä ohjaimiin.

Vianmääritys:
Pariliitä ohjaimesi
  1. Käynnistä ohjaimesi
  2. Avaa SteamVR-konsoli
  3. Valitse ohjainkuvake hiiren oikealla painikkeella
  4. Valitse Pariliitä ohjaimet
Palauta USB-laitteet
  1. Irrota kaikki Steam Linkin kaapelit tietokoneestasi
  2. Isäntäkoneestasi mene SteamVR > Asetukset > Kehittäjät. Varmista, että kehittäjän asetukset -ruutu on valittuna
  3. Klikkaa Poista kaikki SteamVR USB-laitteet. Varmista, ettei linkkilaatikon USB-kaapeli ole kytkettynä, ja valitse Kyllä
  4. Kun olet valmis, sulje SteamVR, kytke Steam Link (USB- ja HDMI -kaapelit ja virta) ja käynnistä SteamVR uudelleen.
Tarkista Vive-visiirin USB:n tila
  1. Isäntäkoneeltasi mene kohtaan SteamVR > Asetukset > USB
  2. Klikkaa Päivitä nähdäksesi Vive USB -komponenttien tilan
  3. Varmista, että langaton vastaanotin 1 ja langaton vastaanotin 2 ovat korostettuina valkoisina kehinä. Jos toinen tai kummatkin ovat harmaina, ota Vive USB -kaapeli pois tietokoneestasi, työnnä se toiseen USB-porttiin ja odota tilaa, jolloin voit päivittää uudelleen
Nollaa ohjaimesi
  1. Pidä painettuna liipaisin, valikkopainike, kosketuslevy ja kahvapainike (kaikki muut paitsi Järjestelmä-painike)
  2. Kun pidät painikkeita pohjassa, liitä ohjain tietokoneeseesi micro-USB-kaapelilla (lisäkäsi tarpeen)
  3. Odota 5 sekuntia, minkä jälkeen vapauta painikkeet
  4. Hylkää uusi ilmestyvä tallennuslaite ja irrota micro-USB-kaapeli nollataksesi asetukset
Vaihda USB-ajurit
Poista erityiset piirilevyn USB-ajurit ja ota USB-portti käyttöön Windowsin USB-ajureilla.

1. Paina Windows-näppäintä
  2. Kirjoita: laitehallinta
  3. Valitse laitehallinta ohjauspaneelista
  4. Klikkaa USB-väyläohjaimet alanuolipainike
  5. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella USB-ohjainta, jonka haluat tarkistaa
  6. Valitse ominaisuudet
  7. ohjaimen välilehdeltä, klikkaa ajurin tietoja
  8. Jos polku ei päädy tiedostoon usbxhci.sys, poista ajuri ja asenna uudelleen laitehallinnasta
Poista häiritsevät ohjelmat käytöstä tai poista niiden asennus
Joidenkin ohjelmistojen tiedetään häiritsevän SteamVR:ää tai sen ajureita. Kokeile seuraavien ohjelmistojen poistamista: