Valitsit ongelmaksi: Ohjaimen koskestuslevyjen ongelmat

Mikäli ohjaimesi kosketuslevy nykii tai on yliherkkä, se kannattaa kalibroida.

Vianmääritys:
Kalibroi ohjain
Ennen näiden muutosten tekemistä varmista, että käytössäsi on ohjaimen uusin ohjelmisto. Voit tarkistaa tämän valitsemalla SteamVR > Laitteet > Päivitä ohjelmisto.

1. Sammuta ohjain (pidä Järjestelmä-painike alas painettuna)
  2. Pidä liipaisin ja kahvapainike alas painettuina ja paina Järjestelmä-painiketta
  3. Ohjain käynnistyy ja kuulet kalibrointiäänen