Valitsit ongelmaksi: Ohjaimen kosketuslevyn ongelmat

Jos ohjaimen kosketuslevy nykii tai se on yliherkkä, se kannattaa kalibroida.

Vianmääritys:
Kalibroi ohjain
Varmista ennen näiden muutosten tekemistä, että ohjaimessa on uusin ohjelmisto. Voit tarkistaa tämän valitsemalla SteamVR > Laitteet > Päivitä ohjelmisto.

1. Sammuta ohjain (pidä Järjestelmä-painike alas painettuna).
  2. Pidä liipaisin ja kahvapainike alas painettuina ja paina Järjestelmä-painiketta.
  3. Ohjain käynnistyy ja kuulet kalibrointiäänen.