Valitsit ongelmaksi: Huono äänenlaatu
Vianmääritys:
Varmista kaapelien kiinnitys
Varmista, että kaikki kaapelit ovat kytketty kunnolla visiirin, linkkilaatikon ja tietokoneen välillä.

*Katso osio "USB-laitteen kytkeminen visiiriin" HTC Viven ohjekirjasta nähdäksi kuinka kiinnittää visiirin kaapelit.
Säädä äänentoiston laatua Windowsissa
Käynnistä SteamVR Vivesi ollessa kytkettynä ja seuraa näitä ohjeita.
  1. Valitse äänenvoimakkuus-kuvake oikealla hiiren painikkeella tehtäväpalkistasi
  2. Valitse Toistolaitteet
  3. Valitse HTC-Vive-C oikealla hiiren painikkeella ja valitse Ominaisuudet
  4. Välilehdeltä Lisäasetukset, aseta äänenlaaduksi 16 bittiä, 48000 Hz
  5. Valitse Käytä