Valitsit ongelmaksi: Huono äänenlaatu
Vianmääritys:
Varmista kaapelien kiinnitys
Varmista, että kaikki kaapelit ovat kytketty kunnolla VR-lasien, linkkilaatikon ja tietokoneen välillä.

Katso HTC Viven ohjekirjan "Connecting a USB device to the headset" -osiosta, miten VR-lasien kaapelit kiinnitetään.
Säädä äänentoiston laatua Windowsissa
Käynnistä SteamVR, kun Vive on kytkettynä, ja seuraa näitä ohjeita.
  1. Klikkaa tehtäväpalkista hiiren oikealla painikkeella Äänenvoimakkuus-kuvaketta.
  2. Valitse Toistolaitteet.
  3. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella HTC-Vive-C ja valitse Ominaisuudet.
  4. Aseta Lisäasetukset-välilehdeltä äänenlaaduksi 16 bittiä, 48 000 Hz.
  5. Klikkaa Käytä.