Valitsit ongelmaksi: Kuulokkeista ei kuulu ääntä
Vianmääritys:
Vaihda toiston oletuslaite Windowsissa
Varmista, että Windows lähettää ääntä äänilaitteeseen HTC-VIVE-C.

1. Paina Windows-näppäintä
  2. Kirjoita: ääni
  3. Valitse Ääni ohjauspaneelista
  4. Toistaminen-välilehdeltä valitse äänilaite HTC-VIVE-C oikealla hiiren painikkeella ja valitse Aseta oletuslaitteeksi
  5. Mikäli ääntä ei edelleenkään lähetetä Viveen, poista muut äänilaitteet käytöstä

Mikäli tämä ei onnistu, palaa Toistaminen-välilehdelle ja aseta Speakers-USB-äänilaite oletuslaitteeksi. Äänen lähettäminen USB:n kautta voi lisätä toiston viivettä. Suosittelemme HTC-VIVE-C HDMI -äänilaitteen käyttöä mikäli mahdollista.
Tarkista äänilaitteen äänenvoimakkuus
  1. Valitse äänenvoimakkuuden kuvake tehtäväpalkista
  2. Etsi HTC-VIVE-C:n (tai USB-kaiuttimien) äänenvoimakkuus
  3. Aseta äänenvoimakkuudeksi 50 %
Tarkista sovelluksen äänenvoimakkuus
  1. Valitse äänenvoimakkuuden kuvake tehtäväpalkista
  2. HTC-VIVE-C:n (tai USB-kaiuttimien) äänenvoimakkuuden säätimen alta, valitse mikseri
  3. Etsi sovelluksen äänenvoimakkuuden säädin ja aseta sen arvoksi vähintään 50 %
Käynnistä SteamVR uudelleen
Sulje SteamVR klikkaamalla X, ja käynnistä se sitten Steam-kirjaston työkaluista.