Valitsit ongelmaksi: Kuulokkeista ei kuulu ääntä
Vianmääritys:
Vaihda toiston oletuslaite Windowsissa
Varmista, että Windows lähettää ääntä HTC-VIVE-C-äänilaitteeseen.

1. Paina Windows-näppäintä.
  2. Kirjoita: ääni.
  3. Valitse ohjauspaneelista Ääni.
  4. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella Toistaminen-välilehdeltä HTC-VIVE-C-äänilaite ja valitse Aseta oletuslaitteeksi.
  5. Jos ääntä ei edelleenkään lähetetä Viveen, poista muut äänilaitteet käytöstä.

Jos tämä ei onnistu, palaa Toistaminen-välilehdelle ja aseta Kaiuttimet USB-äänilaitteen oletuslaitteeksi. Äänen lähettäminen USB:n kautta voi lisätä toiston viivettä. Suosittelemme HTC-VIVE-C HDMI -äänilaitteen käyttöä, jos mahdollista.
Tarkista äänilaitteen äänenvoimakkuus
  1. Valitse äänenvoimakkuuden kuvake tehtäväpalkista.
  2. Etsi HTC-VIVE-C:n (tai USB-kaiuttimien) äänenvoimakkuus.
  3. Aseta äänenvoimakkuudeksi 50 %.
Tarkista sovelluksen äänenvoimakkuus
  1. Valitse äänenvoimakkuuden kuvake tehtäväpalkista.
  2. Valitse HTC-VIVE-C:n (tai USB-kaiuttimien) äänenvoimakkuuden säätimen alta Mikseri.
  3. Etsi sovelluksen äänenvoimakkuuden säädin ja aseta äänenvoimakkuudeksi vähintään 50 %.
Käynnistä SteamVR uudelleen
Sulje SteamVR klikkaamalla X, ja käynnistä se sitten Steam-kirjaston työkaluista.