Valitsit ongelmaksi: VR-laseja ei löytynyt (virhe 108 / 125 / 126 / 211)
Vianmääritys:
Käynnistä VR-lasit uudelleen
  1. Valitse VR-lasien kuvake hiiren oikealla painikkeella SteamVR:ssä.
  2. Valitse Käynnistä Vive-virtuaalitodellisuuslasit uudelleen.
  3. Odota kunnes VR-lasit ovat käynnistyneet uudelleen.
Sammuta linkkilaatikko ja käynnistä se uudelleen
  1. Sulje SteamVR.
  2. Irrota virtajohto ja USB-johdot linkkilaatikon tietokonepuolelta (ei oranssilta puolelta).
  3. Odota muutama sekunti ja kytke irrottamasi johdot takaisin linkkilaatikkoon.
  4. Mikäli huomaat ajurien asentuvan, odota kunnes asennus on päättynyt.
  5. Käynnistä SteamVR.
Ota suora tila käyttöön
Käynnistä SteamVR ja mene kohtaan SteamVR. > Asetukset > Pelikehittäjien välilehti > Ota suora tila käyttöön.

Suora tila takaa, ettei virtuaalitodellisuuslasejasi tunnisteta näyttönä. Jos suljet SteamVR:n ja virtuaalitodellisuuslasien näyttö näyttää työpöytäsi, tarkoittaa se, ettei suora tila ole käytössä. Kun suora tila toimii kunnolla, näet ainoastaan VR-sisällön virtuaalitodellisuuslaitteessa.

Jos sinulla on ongelmia suoran tilan käyttöönotossa, varmista, että olet asentanut näytönohjaimesi viimeisimmät ajurit.
Yhdistä toiseen USB-porttiin
Yhdistä Steam Link toiseen USB-porttiin. Jos käytät USB 2.0 -porttia, vaihde USB 3.0 -porttiin (sininen sisäpuoli). Jos käytät USB 3.0 -porttia, vaihda USB 2.0 -porttiin.

Kokeile toisen laitteen käytössä olevaa USB-porttia, joka toimii.

Jos olet kokeillut jo kaikkia saatavilla olevia vianmäärityskeinoja, mutta ongelmia esiintyy edelleen, USB-piirisarjasi ei ehkä toimi kunnolla. Olemme havainneet testeissämme, että Inateck 2-Port USB3.0 PCI-Express -kortti (sarjanumero: KTU3FR-2O2I) toimii luotettavasti HTC Viven kanssa, ja se suoriutuu tällaisista USB-ongelmista.
Käynnistä tietokone uudelleen
Paina X-painiketta sulkeaksesi SteamVR:n, sulje Steam-asiakasohjelma ja käynnistä tietokoneesi uudelleen.