Valitsit ongelmaksi: Näytönohjainta ei voida käyttää (Virhe 109/Virhe 400)

Näyttösi ei ehkä saa yhteyttä näytönohjaimeen. Sekä Vive että ensisijainen näyttö pitää kytkeä samaan näytönohjaimeen.

Vianmääritys:
Tarkista näytönohjaimen kaapelin kytkentä ja portin toimivuus
Varmista kaksi asiaa:
  1. Sekä päänäyttösi että linkkilaatikkosi ovat kiinnitettyinä samaan näytönohjaimeen.
  2. Sekä päänäyttösi että linkkilaatikkosi ovat kiinnitettyinä toimiviin portteihin.

Useimmissa tapauksissa tietokoneesi videoportit ovat rinnakkain ja käyttävät samaa näytönohjainta.

Jos mielestäsi yllä mainitut toteutuvat kohdallasi, kokeile seuraavaa:

• Käytä saman datatyypin eri portteja kullekin laitteelle (esimerkiksi vaihda linkkilaatikon HDMI-kaapeli yhdestä HDMI-portista toiseen HDMI-porttiin).
  • Käytä mini-DisplayPort-/DisplayPort-kaapelia HDMI-/DisplayPort-sovitinta liittäksesi linkkilaatikon tietokoneeseen, jos säännöllisesti käytetyt portit eivät tunnista laitetta.
  • Käytä DVI-kaapelia tai DisplayPort-kaapelia HDMI-kaapelin sijaan tai toisinpäin.
Käynnistä VR-lasit uudelleen
  1. Valitse VR-lasien kuvake hiiren oikealla painikkeella SteamVR:ssä.
  2. Valitse Käynnistä Vive-virtuaalitodellisuuslasit uudelleen.
  3. Odota kunnes VR-lasit ovat käynnistyneet uudelleen.