Valitsit ongelmaksi: Lattian sijainti on liian korkealla tai matalalla

Lattiasi sijainti mitataan, kun kartoitat huoneesi. Se voi muuttua yllättäen mikäli tukiasemien asento muuttuu.

Vianmääritys:
Kartoita huone uudelleen
Käynnistä SteamVR ja valitse SteamVR > Kartoita huone.

Lattian kalibrointivaiheessa aseta ohjaimesi huoneen lattialle liipaisimet kohti kattoa estääksesi ohjainten heilumisen. Mikäli lattian pinta on erityisen heijastava, kokeile asettaa jotain tasaista ja ei-heijastavaa ohjainten alle.

Voit myös tehdä nopean kalibroinnin SteamVR:n asetusvalikon kautta. Löydät tämän valitsemalla Asetukset > Kehittäjä > Huone ja seuraaminen.
Päivitä vanha ohjelmisto
Mikäli jollekin laitteellesi on saatavilla ohjelmistopäivitys, valitse laite oikealla hiiren painikkeella SteamVR-konsolista ja päivitä ohjelmisto.

Odota ohjelmistopäivitysten loppuun asti sen jälkeen, kun kone käynnistyy uudelleen. Älä koskaan irrota Vive-laitteita tai keskeytä käynnissä olevaa ohjelmistopäivitystä.