Valitsit ongelmaksi: Lattian sijainti on liian korkealla tai matalalla

Lattiasi sijainti määritetään huoneen kartoituksen aikana. Se voi muuttua yllättäen, jos tukiasemien asento muuttuu.

Vianmääritys:
Kartoita huone uudelleen
Käynnistä SteamVR ja valitse SteamVR > Kartoita huone.

Aseta ohjaimesi lattian kalibrointivaiheessa huoneen lattialle liipaisimet kohti kattoa estääksesi ohjainten heilumisen. Jos lattian pinta on erityisen heijastava, yritä asettaa ohjainten alle jotain tasaista, joka ei heijasta.

Voit myös tehdä pikakalibroinnin SteamVR:n asetusvalikon kautta. Löydät tämän valitsemalla Asetukset > Kehittäjä > Huone ja seuranta.
Päivitä vanha ohjelmisto
Jos jollekin laitteelle on saatavilla ohjelmistopäivitys, valitse laite oikealla hiiren painikkeella SteamVR-konsolista ja päivitä ohjelmisto.

Odota ohjelmistopäivityksen loppuun asti, kun kone käynnistyy uudelleen. Älä koskaan irrota Vive-laitteita tai keskeytä käynnissä olevaa ohjelmistopäivitystä.