Steamin tuki
Asian käsittelyssä esiintyi virhe. Kokeile muutaman minuutin päästä uudestaan.
Steamin tuki
Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle SteamVR.
Valitsit ongelmaksi: Lisää apua

Ongelmasi vaatii yksityiskohtaisempaa tukea. Voit etsiä yhteisön apua keskustelupalstoilta tai luoda tukipyynnön.

Pudota tiedostot tänne liittääksesi ne tukipyyntöösi
Vaihe 1
Liitä SteamVR-järjestelmäraportti.

  • Käynnistä SteamVR työpöydältäsi
  • Valitse SteamVR-pudotusvalikko SteamVR-ikkunassa
  • Valitse Luo järjestelmäraportti
  • Valitse Tallenna tiedostoon ruudun oikeasta alalaidasta
  • Liitä tiedosto tukipyyntöösi
Vaihe 2
Jos tahdot liittää tiedoston tai kuvakaappauksen tukipyyntöösi, käytä siihen Steam-asiakasohjelmaa tai päivitä nettiselaimesi.
Hae tiedostoa liittääksesi sen tähän tai vedä ja pudota se tänne.
Peruuta