Valitsit ongelmaksi: Lisätukea

Ongelmasi vaatii yksityiskohtaisempaa tukea. Voit etsiä yhteisön apua keskustelupalstoilta tai luoda tukipyynnön.

Pudota tiedostot tänne liittääksesi ne tukipyyntöösi
Vaihe 1
Liitä mukaan SteamVR-järjestelmäraportti.

• Käynnistä SteamVR työpöydältäsi.
  • Varmista, että VR-laitteesi on yhdistetty isäntäkoneeseen ja virtalähteisiin.
  • Varmista, mikäli mahdollista, että ohjaimiisi on kytketty virta ja että ne on pariliitetty.
  • Valitse SteamVR-ikkunassa SteamVR-pudotusvalikko.
  • ValitseLuo järjestelmäraportti.
  • Valitse ruudun oikeasta alakulmasta Tallenna tiedostoon.
  • Liitä tiedosto osaksi tukipyyntöä.
Vaihe 2
Anna meille sähköpostiosoite jonka avulla voimme keskustella kanssasi.
Kerro osoite alla, jos ongelman ratkaisu vaatii varaosia tai tuotteen vaihtoa.
Index-virtuaalitodellisuuslasit: Visiirin sisällä vasemmalla, kasvopehmusteen alla, alkaa kirjaimilla "AU".
Index-ohjain: Anturivarren pinnan alla, alkaa kirjaimilla "FKL" tai "FKR".
Index-tukiasema: Takaosassa yläoikealla, alkaa kirjaimilla "FB".