Valitsit ongelmaksi: Bluetooth-ajurit eivät asennu

Bluetoothin voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä SteamVR:ssä valitsemalla Asetukset > Yleiset > Ota käyttöön Bluetooth-tiedonsiirto.

Samalta sivulla löydät painikkeen Bluetooth-ajurien asentamiseen.

Mikäli tukiasemasi eivät käytä virransäästöä tai eivät siirry valmiustilaan, voidaan Bluetooth-ajurit joutua asentamaan uudelleen.

1. Poista Bluetooth-tiedonsiirto käytöstä SteamVR-asetuksista. Toimi näin: valitse Asetukset > Yleiset > Poista valinta "Ota käyttöön Bluetooth-tiedonsiirto."
  2. Sammuta ja käynnistä uudelleen tukiasemat ja linkkilaatikko. Irrota virtajohto linkkilaatikosta varmistaaksesi sammuminen.
  3. Palauta Bluetooth-tiedonsiirto käyttöön SteamVR-asetuksista.

Mikäli tämä ei ratkaissut ongelmaasi, toimi seuraavasti.

1. Poista Bluetooth-tiedonsiirto käytöstä valitsemalla SteamVR > Asetukset.
  2. Asenna manuaalisesti Bluetooth-ajuri. Voit käynnistää asennusohjelman täältä: /Steam/steamapps/common/SteamVR/tools/lighthouse/bin/win64/vivebtdriver.exe
  3. Sammuta ja käynnistä laitteet sekä palauta Bluetooth-tiedonsiirto käyttöön yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja kokeile ratkesi ongelma.