Valitsit ongelmaksi: Bluetooth-ajurit eivät asennu

Bluetoothin voi ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä SteamVR:ssä valitsemalla Asetukset > Yleiset > Ota käyttöön Bluetooth-tiedonsiirto.

Samalta sivulla löydät painikkeen Bluetooth-ajurien asentamiseen.

Jos tukiasemasi eivät käytä virransäästöä tai eivät siirry valmiustilaan, voidaan Bluetooth-ajurit joutua asentamaan uudelleen.

1. Poista Bluetooth-tiedonsiirto käytöstä SteamVR-asetuksista. Toimi näin: valitse Asetukset > Yleiset > Poista valinta kohdasta "Ota käyttöön Bluetooth-tiedonsiirto".
  2. Sammuta ja käynnistä tukiasemat ja linkkilaatikko uudelleen. Irrota virtajohto linkkilaatikosta varmistaaksesi sen sammuminen.
  3. Palauta Bluetooth-tiedonsiirto käyttöön SteamVR-asetuksista.

Jos tämä ei ratkaissut ongelmaasi, toimi seuraavasti:

1. Poista Bluetooth-tiedonsiirto käytöstä valitsemalla SteamVR > Asetukset.
  2. Asenna Bluetooth-ajuri manuaalisesti. Voit käynnistää asennusohjelman täältä: /Steam/steamapps/common/SteamVR/tools/lighthouse/bin/win64/vivebtdriver.exe.
  3. Sammuta ja käynnistä laitteet sekä palauta Bluetooth-tiedonsiirto käyttöön yllä olevien ohjeiden mukaisesti ja kokeile, ratkesiko ongelma.