Valitsit ongelmaksi: Järjestelmä-painikkeen valo syttyy, mutta mitään ei tapahdu

Steam Controllerisi voi olla pariliitetty eri laitteeseen (toiseen tietokoneeseen tai Steam Linkiin).

Vianmääritys:
Poista paristot ja yhdistä micro-USB-kaapelilla
Poista paristot ja kytke Steam Controller -ohjain tietokoneesi USB 2.0 -porttiin micro-USB-kaapelilla.
Jos ensimmäinen USB-portti ei toimi, kokeile toista.
Pariliitä eri lähteeseen langattomasti
Mikäli olet pariliittänyt Steam Controllerisi useampaan laitteeseen langattomasti, se voi olla pariliitettynä laitteeseen, joka ei ole käytössä.

1. Kytke langaton USB-vastaanottimesi haluttuun laitteeseen.
  2. Sammuta Steam Controller.
  3. Pidä (A)-painike alaspainettuna ja paina Steam-painiketta vaihtaaksesi laitetta.