Valitsit ongelmaksi: Ongelmia useita ohjaimia käytettäessä

Steam Controller käyttää XInput-syöttötapaa lähettääkseen komentoja tietokoneellesi. Kun käytät useita ohjaimia, jotkut pelit voivat suosia toisia ohjaimia toisten sijaan riippuen niiden syöttötavasta: DirectInput tai XInput.

Huomaa:
Windows rajoittaa XInput-laitteiden määrän enintään neljään. Kun käytät yli neljää Steam Controlleria samaan aikaan, voidaan niistä neljä määrittää peliohjaimina ja lisäohjaimet näppäimistön ja hiiren syötteenä. Steam Controller ei tällöin jäljittele DirectInput-syötettä.

Voit kohdata ongelmia muissa kuin XInput-syöttötapaa tukevissa peleissä, kun käytät useita ohjaimia näppäimistön ja hiiren syötteinä.

Vianmääritys:
Poista häiritsevät ohjelmat käytöstä
Jotkut kolmannen osapuolen ohjelmat häiritsevät Steam Controllerin toimintaa. Poista nämä ohjelmat käytöstä ja käynnistä tietokoneesi uudelleen.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulaattorit
  • Kuvakaappausohjelmistot (esim. Fraps)
  • Skype
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm.
Irrota ohjaimet ja käynnistä peli uudelleen
  1. Sulje peli.
  2. Irrota kaikki ohjaimet.
  3. Käynnistä peli.
  4. Kytke ohjaimet takaisin.
Eristä syöttölaitteet
  1. Käynnistä peli.
  2. Poista kaikki syöttölaitteet.
  3. Kytke Steam Controller ja kokeile toimiiko se.
  4. Kytke toinen syöttölaite (näppäimistö, hiiri tai peliohjain).
  5. Varmista molempien laitteiden toiminta.
  6. Jatka laitteiden lisäämistä, kunnes Steam Controllerin toimivuus päättyy.
  7. Päivitä tai poista ongelmallisen syöttölaitteen ajurit.
Käynnistä Steam-asiakasohjelma uudelleen
  1. Klikkaa Steam-asiakasohjelmassa Steam-pudotusvalikkoa.
  2. Valitse Lopeta.
  3. Käynnistä Steam uudelleen työpöydältäsi.