Steamin tuki
Asian käsittelyssä esiintyi virhe. Kokeile muutaman minuutin päästä uudestaan.
Steamin tuki
Kirjaudu sisään saadaksesi henkilökohtaista apua tuotteelle Steam Controller.
Valitsit ongelmaksi: Rikkoutunut Steam Controller -ohjain

Tiedonsyötön testaustyökalua voi käyttää jokaisen Steam Controller -painikkeen toiminnan testaamiseen. Se tarkistaa myös Steam Controllerin haptisen palautteen toiminnan. Seuraa näitä ohjeita:

  1. Mene televisiotilassa kohtaan Asetukset > Ohjain > Ohjainasetukset.
  2. Valitse Steam Controller laitelistalta ja valitse Tuki.
  3. Seuraa ruudulla näkyviä ohjeita diagnostiikkatestin läpikäymiseksi.