Valitsit ongelmaksi: Puuttuvat / rikkoutuneet osat

Jos Steam Controlleristasi puuttuu tai on rikkoutunut osia, ota yhteyttä tukeen, jotta voit keskustella joidenkin osien vaihtamisesta.

Pudota tiedostot tänne liittääksesi ne tukipyyntöösi

COVID-19-päivitys:

Steamin tuen vastaamisajat ovat tällä hetkellä tavallista pitempiä, sillä COVID-19:n leviäminen vaikuttaa myös tuen henkilökuntaan kautta maailman. Henkilökunnan terveys ja turvallisuus on meille tärkeää. Siksi kiitämme kärsivällisyydestänne, kun tuen henkilökunta sopeutuu tilanteeseen ja siirtyy mahdollisuuksien mukaan tekemään töitä kotoaan. Teemme kaiken tämän keskellä parhaamme, että käsittelyajat lyhenevät.

Anna meille sähköpostiosoite jonka avulla voimme keskustella kanssasi.
Poista patterikotelon kansi nähdäksesi ohjaimen sarjanumeron ja syötä se alla olevaan kenttään.
Ohjaimen vastaanottimen sarjanumero löytyy sen pohjapuolelta
Sarjanumeroiden lisääminen ei ole pakollista, mutta auttaa meitä ratkomaan ongelmasi tehokkaammin.