Valitsit ongelmaksi: Steam-asiakasohjelma kaatuu
Vianmääritys:
Käytä Steam-asiakasohjelman betaversioita
Valitse Steam-asiakasohjelman vasemmasta yläkulmasta Steam > Asetukset > Tili-välilehti > klikkaa Betaversioihin osallistuminen -kohdasta Vaihda > valitse Steam Beta Update.
Poista häiritsevät ohjelmat käytöstä
Jotkut kolmannen osapuolen ohjelmat häiritsevät Steam Controllerin toimintaa. Poista nämä ohjelmat käytöstä ja käynnistä tietokoneesi uudelleen.
  • Razer Synapse
  • XInput-emulaattorit
  • Kuvakaappausohjelmistot (esim. Fraps)
  • Skype
  • MSI Afterburner
  • ASUS AI Suite
  • ZoneAlarm.
Käynnistä tietokoneesi uudelleen
Irrota Steam Controllerisi ja muut syöttölaitteet ja käynnistä sitten tietokoneesi uudelleen.
Nollaa Steam-asennus
Poista asennus ja asenna Steam uudelleen C-asemalle.