Valitsit ongelmaksi: En voi yhdistää kiinteään verkkoon

Varmista, että vihreä LED-valo palaa Steam Linkin takana olevassa Ethernet-portissa. Mikäli se ei pala ja Steam Link on päällä, Steam Linkiä ei ole yhdistetty reitittimeesi oikein.

Vianmääritys:
Tarkista verkkokaapeli
Varmista, että verkkokaapeli on kytketty oikein Steam Linkiin ja reitittimeesi.
Tarkista verkkoportti
Jossain reitittimissä on erilaisiin käyttötarkoituksiin omia portteja tai käytetty portti voi olla viallinen. Yritä toista porttia reitittimestäsi.
Vaihda verkkokaapeli
Verkkokaapelisi voi olla vaurioitunut. Kokeile kaapelia, jonka tiedät toimivan muiden laitteiden kanssa.