Valitsit ongelmaksi: Isäntäkonettani ei löydy

Steam Linkin ja isäntäkoneen tulee olla yhdistettynä samaan reitittimeen toistensa löytämiseksi.

Vianmääritys:
Varmista, että Steam on käynnissä ja olet kirjautuneena sisään
Jotta Steam Link voi löytää isäntäkoneen, sen täytyy olla päällä, Steamin oltava käynnissä ja sinun pitää olla kirjautuneena sisään Steam-käyttäjätunnuksellasi.
Valitse asetuksista kohta Ota lähetys käyttöön
  1. Käynnistä Steam-asiakasohjelma.
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Steam ja sitten Asetukset.
  3. Poista Kodinsisäiset lähetykset -sivulla valinta kohdasta Ota lähetys käyttöön.
  4. Klikkaa OK.
Varmista, että Steam Link ja tietokone ovat samassa verkossa
Varmista, että Steam Link ja tietokoneesi ovat yhdistettyinä samaan lähiverkkoon. Mikäli Steam Linkin ja tietokoneen IP-osoitteiden 3 ensimmäistä numeroa täsmäävät, ovat ne todennäköisesti samassa lähiverkossa.

Löydät Steam Linkin IP-osoitteen näin:
  1. Valitse Steam Linkin päävalikosta Asetukset.
  2. Valitse Verkko.